24-uurs zorg Utrecht

De professionele en ervaren zorgverleners die werkzaam zijn voor Zuster Jansen, kunnen 24 uur per dag voor u klaarstaan als dat nodig is. U kunt ons inschakelen voor tijdelijke zorg, maar ook voor permanente ondersteuning. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat iedereen een beroep kan doen op de juiste zorg, zodat herstellen gemakkelijker wordt en de kwaliteit van uw dagelijkse leven zo hoog mogelijk blijft. U kunt onze particuliere 24-uurs zorg in Utrecht combineren met reguliere thuiszorg of mantelzorg als u dat wilt, maar het is uiteraard ook mogelijk om ons volledige ondersteuning te laten bieden.

Ontvang méér dan verzorging en verpleging

Bij 24-uurs zorg wordt u letterlijk ieder moment van de dag ondersteund op een manier waar u zich prettig bij voelt. We gaan hierbij een stapje verder dan verzorging en verpleging: onze zorgverleners brengen tenslotte de dag met u door, en die zal niet alleen maar draaien om hulp bieden bij wat u allemaal (momenteel) niet zelf kunt. Er is voldoende ruimte voor leuke activiteiten, waar u uiteraard zelf zeggenschap over heeft. Wilt u bijvoorbeeld graag een bezoek brengen aan het theater, of maakt u graag dagelijks een wandeling? Geef gerust bij ons aan wat u prettig zou vinden, zodat wij de hulp zo goed mogelijk kunnen afstemmen op uw persoonlijke behoeften.

Wanneer kiezen voor 24-uurs zorg?

24-uurs zorg in Utrecht kan om verschillende redenen worden ingezet. Heeft u te maken gekregen met een (chronische) ziekte, handicap, dementie of ouderdomskwalen? Dan kan de hulp van Zuster Jansen een uitstekende oplossing voor u zijn. Wij werken niet met wachtlijsten, waardoor we zorg kunnen verlenen op het moment dat u het nodig heeft. Ook in spoedgevallen kunt u een beroep op ons doen. Wilt u graag zo lang mogelijk thuis blijven wonen, ondanks het feit dat u (tijdelijk) minder zelfstandig bent? Laat ons uw wens dan realiseren.

Volledige ondersteuning bij u thuis

Particuliere thuiszorg in Utrecht betekent volledige ondersteuning. Onze zorgverleners houden contact met uw behandelend arts en uw apotheker, zodat de zorg zo soepel en efficiënt mogelijk kan verlopen. Ook staan ze klaar voor uw familie: zij kunnen tenslotte ook vragen of zorgen hebben over uw huidige omstandigheden. Thuiszorg draait niet alleen om letterlijk de juiste verzorging ontvangen, maar zeker ook om steun, begrip en respect. Deze kernwaarden zijn voor onze verzorgers dan ook een belangrijke leidraad bij wat ze dagelijks voor u doen.

Wilt u meer informatie ontvangen over onze 24-uurs zorg in Utrecht, of wilt u direct laten weten dat u hulp nodig heeft? Vul dan het contactformulier in dat u onderaan deze pagina vindt, of neem contact op via 020-6366837. Onze zorgcoördinator helpt u graag verder.

Lees meer bij Zuster Jansen
“De Diensten van Zuster Jansen zijn optimaal. Onze familie is erg dankbaar”
Familie de Jonghe, Familie de Jonghe