Palliatieve zorg Utrecht

Zuster Jansen helpt u graag bij het realiseren van uw wens, als u de laatste levensfase graag thuis zou willen doorbrengen. Wanneer u ongeneeslijk ziek bent verklaard, komt er veel op u af. Het wordt steeds belangrijker dat u aan de mensen om u heen laat weten wat u graag zou willen in bepaalde situaties. Een essentiële vraag die op uw pad zal komen, is ‘waar wil ik verblijven?’ Wilt u naar een zorginstelling verhuizen, zoals een hospice, of wilt deze heftige periode graag doorbrengen in uw eigen omgeving? Wanneer u thuis wilt blijven wonen, kan Zuster Jansen u helpen door palliatieve thuiszorg in Utrecht te bieden.

Warme, persoonlijke thuiszorg

Bij Zuster Jansen bieden we warme, persoonlijke zorg in de laatste levensfase. Wij zorgen ervoor dat u alle gelegenheid krijgt om afscheid te nemen op uw eigen manier. Dit doen wij onder andere door de zorg uit handen te nemen van mantelzorgers en andere familieleden. Zij kunnen zich dan volledig concentreren op uw gezelschap, zonder dat zij een zorgtaak hoeven uit te voeren. Om ervoor te zorgen dat u zich steeds veilig en vertrouwd voelt bij onze zorg, werken wij met kleine, vaste teams. Deze teams bestaan uit maximaal vijf verschillende verzorgers, zodat u niet steeds te maken krijgt met vreemde gezichten. Zij staan voor u klaar met onder andere 24-uurs zorg, 12-uurs zorg of nachtzorg in de laatste levensfase.

Steun op moeilijke momenten

Naast verzorging en verpleging ontvangt u van ons ook de steun die u nodig heeft. Zo helpen onze zorgverleners u met wat u kunt of wilt regelen, en ze houden contact met uw (huis)arts en apotheker. Op deze manier kan de zorg voor u zo soepel en efficiënt mogelijk worden ingezet, zodat u niets tekort komt. Als uw familieleden bij u aanwezig zijn wanneer onze verzorger bij u thuis komt, kunnen ook zij rekenen op steun en aandacht. Zij kunnen tenslotte zorgen of vragen hebben over de situatie, en dan is het prettig als ze geruststelling kunnen krijgen van professionele verzorgenden.

Ontvang direct de juiste hulp

Als het nodig is, kan Zuster Jansen u direct helpen met particuliere, palliatieve zorg in Utrecht. Wij werken niet met wachtlijsten, waardoor we zelfs in spoedgevallen direct kunnen schakelen. Wilt u verzekerd zijn van zorg die u bij u past, zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen? Neem dan gerust contact op met onze zorgcoördinator, die u graag alles vertelt over de mogelijkheden. We plannen met u dan een intakegesprek bij u thuis, waarin we al uw wensen bespreken. Vul onderaan de pagina het contactformulier in of bel naar 020-6366837.

Lees meer bij Zuster Jansen
“De Diensten van Zuster Jansen zijn optimaal. Onze familie is erg dankbaar”
Familie de Jonghe, Familie de Jonghe