12-uurs zorg Utrecht

Zuster Jansen is gespecialiseerd in 24-uurs zorg in Utrecht. Dit is een vorm van zorg waarbij u letterlijk dag en nacht wordt verzorgd en verpleegd door een ervaren zorgverlener. Heeft u zelf zorg nodig, maar hoeft dit niet per se 24 uur per dag te zijn? Ook dan kunt u uitstekend bij ons terecht. Wij staan namelijk ook voor u klaar met 12-uurs zorg in Utrecht, die kan worden ingezet zodra u dat nodig heeft. Is er bijvoorbeeld sprake van een (chronische) ziekte, een handicap of dementie? Dan kunt u ons inschakelen voor professionele thuiszorg die 12 uur per dag wordt ingezet.

Wat kunt u verwachten?

Bij Zuster Jansen staan uw persoonlijke wensen en behoeften altijd centraal. We horen dan ook graag wat u prettig zou vinden: hoe wilt u met de zorgverlener omgaan, hoe moet uw dagelijkse routine eruitzien en wat hoe moeten we omgaan met uw privacy? Dit soort informatie helpt ons om een persoonlijk zorgplan op te stellen, waarbij we de zorgverlening volledig afstemmen op uw omstandigheden. Wij werken altijd met kleine, vaste teams die bestaan uit maximaal vijf zorgverleners. U krijgt dus niet steeds te maken met vreemde gezichten, vervangers en tijdelijke krachten, maar met mensen waarmee u vanaf dag 1 een vertrouwensband kunt opbouwen.

Wanneer onze verzorgers bij u thuis komen om 12-uurs zorg te verlenen, is er veel mogelijk. Naast de verzorging en verpleging die nodig is, staan de verzorgers ook voor u klaar met begrip, gezelschap en een luisterend oor. Wilt u graag een wandeling maken wanneer de zorgverlener aanwezig is, of vindt u het leuk om samen een maaltijd klaar te maken? Dit soort activiteiten behoren (wanneer de omstandigheden het toelaten) gewoon tot de mogelijkheden. Laat ons daarom gerust weten wat we voor u kunnen betekenen.

Houd zelf de controle over de zorg

12-uurs zorg in Utrecht is een onderdeel van onze particuliere zorg- en dienstverlening. In het kort betekent dit dat u ons zelf inschakelt, en dat u zelf bepaalt met welke soort ondersteuning u het beste geholpen bent. Wij kunnen u helpen wanneer u een indicatie heeft voor zorg vanuit de Wlz, maar ook zonder een dergelijke indicatie kunt u een beroep doen op particuliere zorg. Een ander voordeel van de hulp die Zuster Jansen biedt, is dat u deze direct kunt ontvangen. We werken namelijk niet met wachtlijsten, waardoor we ook in spoedgevallen direct een passende oplossing kunnen bieden.

Wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen, of wilt u ons direct inschakelen? Neem dan gerust eens contact op met onze zorgcoördinator. U bereikt ons via het contactformulier onderaan deze pagina, of door te bellen naar 020-6366837.

Lees meer bij Zuster Jansen
“De Diensten van Zuster Jansen zijn optimaal. Onze familie is erg dankbaar”
Familie de Jonghe, Familie de Jonghe