Particuliere thuiszorg Utrecht

Bent u op zoek naar professionele particuliere thuiszorg in uw eigen omgeving? Zuster Jansen biedt persoonlijke en 24-uurs zorg en verpleging bij u thuis, waardoor u zo lang mogelijk in uw eigen vertrouwde omgeving kunt blijven wonen. Naast 24-uurs zorg kunt u uiteraard ook een beroep doen op verschillende andere zorgvormen. Wij begrijpen als geen ander dat iedere situatie anders is, en dat betekent dat niet iedereen gebaat is bij dezelfde soort ondersteuning. Welke vorm van hulp u ook kiest: onze particuliere thuiszorg in Utrecht wordt volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften.

Steeds dezelfde mensen bij u thuis

Bij Zuster Jansen doen we er alles aan om u een veilig en vertrouwd gevoel te geven. Onze ervaren zorgverleners worden mede daarom ingedeeld in kleine, vaste zorgteams. Deze teams bestaan uit maximaal vijf personen, omdat we het belangrijk vinden dat u niet steeds te maken krijgt met vreemde gezichten, vervangers en tijdelijke krachten. U kunt dus echt een band opbouwen met de mensen die dagelijks weer voor u klaarstaan. Ook uw familie heeft vaste aanspreekpunten, wat doorgaans als zeer prettig wordt ervaren.

Altijd zorg op maat

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in Utrecht, in verschillende vormen. Zo zijn wij gespecialiseerd in 24-uurs zorg, nachtzorg, terminale thuiszorg en zorg bij de ziekte van Alzheimer.

Ook kunt u kiezen voor 12-uurs zorg, die zowel overdag als ‘s nachts kan worden ingezet. Onze betrokken zorgverleners onderhouden contact met uw behandelend arts en uw apotheker, maar zorgen ook voor een soepele, efficiënte samenwerking met eventuele andere verzorgers. Het kan tenslotte zijn dat u de zorg van Zuster Jansen graag wil combineren met hulp van de reguliere thuiszorg, of een mantelzorger. Laat ons gerust weten wat u nodig heeft en hoe u graag verzorgd zou willen worden.

De voordelen van particuliere zorg

Kiest u voor particuliere thuiszorg, dan kiest u voor zekerheid en controle. Particuliere zorg regelt u namelijk helemaal zelf: er is niemand die voor u kan beslissen wat u wel of niet nodig heeft. Neem contact op met onze zorgcoördinator, deze kan u uitstekend adviseren over de mogelijkheden. Uiteindelijk ligt het besluit bij u. Wilt u ook zo lang mogelijk thuis blijven wonen, zonder dat u daarvoor een partner of ander familielid voor hoeft in te schakelen? Dan biedt Zuster Jansen de oplossing.

U bereikt ons via het online contactformulier of via 020-6366837. U kunt bij ons terecht als u een indicatie heeft voor zorg vanuit de Wlz, maar ook zonder deze indicatie helpen wij u graag.

 

 \

Lees meer bij Zuster Jansen
“De Diensten van Zuster Jansen zijn optimaal. Onze familie is erg dankbaar”
Familie de Jonghe, Familie de Jonghe